logo dark

Për biznese të vogla dhe fillestarët!

Përfitoni nga Promo! (Çmimi prej CHF 69.00 në Vit vlen vetëm për 100 Klientët e parë)

CRM
ERP
HRM
AI Writer
Payroll
Assets

Mbi 20,000 klientë aktiv në tërë boten!

imatrix dashboard 02
Google Cloud
Microsoft Azure
openai logo
chatgpt logo
coinbase logo
woocommerce logo

Softueri iMATRIX ju lejon të përmirësoni rrjedhat tuaja të punës në një mënyrë të personalizuar.